10 vragen aan... Michel Dinkelberg

Getrouwd met Noelle, drie zoons: Quincy, Raphael en Efraim. Hij woont in Schagen en is eigenaar van De Backery in Schagen.

Hobby's:voetbal, autosport en goede muziek luisteren. 

1. Waarmee verdiende u uw eerste geld? Met het maken van ambachtelijk speculaas bij mijn opa in de Amsterdamse Jordaan op zaterdag, terwijl ik op de Wilhelminalaan naar school ging.
2. Wie zou u wel eens willen ontmoeten? Mark Rutte en hem duidelijk maken dat er vanuit de regering veel meer benadrukt moet worden dat Nederland het rijkste land ter wereld is, met de beste sociale
voorzieningen en het beste pensioenstelsel en er zelfs beter voor staat dan Duitsland. En niet te vergeten de getalenteerde jeugd.MDZS
3. Wat is de mooiste plek in uw omgeving? Door velen al opgenoemd: de Markt, maar het is ook de gemeente Schagen met een legio aan positieve punten en voorzieningen en vaak erg goede samenwerking.
4. Waarvoor kunnen ze u 's nachts wakker maken? Vers gedraaid ijs van natuurlijke ingrediënten.
5. Beste boek, film en cd? Boek: Hoe overleef ik de crisis van Dick Berts, grappig om anders te gaan denken. Film: Avatar in 3-D. Cd: vooral veel live muziek en opnames van diverse genres als het kwalitatief maar goed is.
6. Wat wilt u nog doen voor uw dood? Als tegenhanger van de supermarkt een winkel opstarten met een assortiment gezonde en eerlijke voeding. De kwaliteit van ons voedsel is nog nooit zo laag geweest als nu.
7. Waaraan geeft u uw laatste tientje? Een live concert van Earth, Wind & Fire.
8. Wat zou u veranderen als u burgemeester was? Dan zou ik de Hoep weer openstellen voor gemotoriseerd verkeer, desnoods in één richting.
9. Wat zou verboden moeten worden? De klantonvriendelijkheid van de parkeerbeheerder.
10. Wat is uw levensmotto? Haal eruit wat erin zit, juist de sterke kanten en talenten ontwikkelen.

Ik nomineer voor de volgende Tien vragen aan…: Sanne, eigenaresse van Het Huis van Schagen, omdat het de mooiste winkel van Schagen is en gedurfd.

Foto: Marc Moussault

Bron: zondagob

Etien.nl webdesign Schagen & de kop van Noord-Holland